ALENKA
ÚVOD KATALOG NOVINKY AKCE SLEVY VÝPRODEJ SKLADEM AKTUALITY OBCHODNÍ PODMÍNKY KONTAKTY ODKAZY
HL. TEXT
VÝROBCE
ROZMĚR
VARIANTA
Ing. Martina Cikhartová
Adresa
MARTINA CIKHARTOVA
Slezanů 7
Praha 6
16900
ČR
67383319
DIČ CZ6860040715
nejsme plátci DPH
Mobil 602541312
.

GDPR READY

. . .
Bezpečnost a ochrana osobních údajů zákazníků e-shopu ALENKA. Při nakládání s daty se náš e-shop řídí zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Od 5.2.2017 jsme registrovaným zpracovatelem osobních údajů dle náležitostí Úřadu pro ochranu osobních údajů. Osvědčení o registraci Prohlášení o ochraně osobních údajů:rnPetr Cikhart, provozovatel online e-shopu ALENKA prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytuje společnost tyto údaje třetí straně.rnJaké údaje shromažďujeme? Pro realizaci kupní smlouvy od vás vyžadujeme znát jméno (případně název firmy), adresu (fakturační a případně dodací), telefon a e-mail. Dále pak evidujeme vaše jednotlivé objednávky hraček, stejně tak faktury, která vám e-shop vystaví. Veškeré informace slouží pouze k dodání objednaného zboží z našeho e-shopu na vaši adresu a pro usnadnění komunikace s vámi. Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit? Po přihlášení do online e-shopu můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na adresu orechovka@inmes.cz

.
KOŠÍK JE PRÁZDNÝ
Velice se omlouváme našim zákazníkům, ale z důvodu neustálého nedoručování zásilek na dobírku, jsme byli nuceni tuto službu z naší nabídky vyřadit, děkujeme za pochopení
Vzhledem k tomu že náš e-shop od 1.3.2017 nepřijímá žádné platby v hotovosti ani kartami, platby probíhají pouze převodem na účet a nebo dobírkou na účet, nemáme povinnost registrace k EET.
BARBIE FRANCIE, HOLLIDAY DOLL, BARBIE ANNIVERSARY.......
nový vláček, dinosauři, zvuková Zoo, autíčka,lodička.....
nove muzete zvolit dodani zbozi z naseho e-shopu kuryrni sluzbou DPD. Staci jen zakliknout tu spravnou volbu pro odeslani vaseho balicku a DPD vam priveze balicek na vami urcenou adresu
. . . . . . . . . .
.