ALENKA
ÚVOD KATALOG NOVINKY AKCE SLEVY VÝPRODEJ SKLADEM AKTUALITY OBCHODNÍ PODMÍNKY KONTAKTY ODKAZY
HL. TEXT
VÝROBCE
ROZMĚR
VARIANTA
Ing. Martina Cikhartová
Adresa
MARTINA CIKHARTOVA
Slezanů 7
Praha 6
16900
ČR
67383319
DIČ CZ6860040715
nejsme plátci DPH
Mobil 602541312
.

GDPR READY

. . .
Bezpečnost a ochrana osobních údajů zákazníků e-shopu ALENKA. Při nakládání s daty se náš e-shop řídí zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Od 5.2.2017 jsme registrovaným zpracovatelem osobních údajů dle náležitostí Úřadu pro ochranu osobních údajů. Osvědčení o registraci Prohlášení o ochraně osobních údajů:rnPetr Cikhart, provozovatel online e-shopu ALENKA prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytuje společnost tyto údaje třetí straně.rnJaké údaje shromažďujeme? Pro realizaci kupní smlouvy od vás vyžadujeme znát jméno (případně název firmy), adresu (fakturační a případně dodací), telefon a e-mail. Dále pak evidujeme vaše jednotlivé objednávky hraček, stejně tak faktury, která vám e-shop vystaví. Veškeré informace slouží pouze k dodání objednaného zboží z našeho e-shopu na vaši adresu a pro usnadnění komunikace s vámi. Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit? Po přihlášení do online e-shopu můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na adresu orechovka@inmes.cz

.
zaregistrujte se
LOGIN
HESLO
trvalé přihlášení
zapomněli jste heslo ?
KOŠÍK JE PRÁZDNÝ
Vážení zákazníci, velice se omlouváme, ale od 4.8.2022 do 19.8.2022, dochází k částečnému omezení provozu v našem e-shopu, všechny došlé objednávky budou vyřízeny hned po 19.8.2022, děkujeme mnohokrát za pochopení tým obchodu ALENKA
Velice se omlouváme našim zákazníkům, ale z důvodu neustálého nedoručování zásilek na dobírku, jsme byli nuceni tuto službu z naší nabídky vyřadit, děkujeme za pochopení
BARBIE FRANCIE, HOLLIDAY DOLL, BARBIE ANNIVERSARY.......
. . . . .